Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

12 дек 2016

Регионот Пелагонија ги продолжува активностите во областа на туризмот

Регионот Пелагонија ги продолжува активностите во областа на туризмот

Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион организираше средби со  локалните туристички чинители на 6 и 7 декември 2016 година во Битола.

RSS