Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

15 јул 2015

Оглас за работни места во Младински Информативен Центар (МИЦ) – ИНФО СЕГА Кавадарци

Оглас за работни места во Младински Информативен Центар (МИЦ) – ИНФО СЕГА Кавадарци
Коалиција на младински организации СЕГА има потреба од ангажирање на две лица за следниве работни позиции: Раководител и Асистент на МИЦ.
RSS