Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

16 дек 2016

Настап на уметнички колектив од Нормандија во Скопје

Настап на уметнички колектив од Нормандија во Скопје
Уметничкиот колектив A.lter S.essio од Нормандија беше дел од настанот Платформ(а) организиран од страна на Локомотива.
RSS