Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

20 фев 2018

Универзитет на мирот 2018

Универзитет на мирот 2018
Институтот за човекови права и мир во Каен, во соработка со регионот Нормандија и Универзитетот во Каен објавува јавен повик за учество на 18-то издание на Универзитетот на мир, кое ќе се одржи од 17-ти до 23-ти јуни 2018 во Каен, Франција.
RSS