Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

23 дек 2016

Преглед на досегашните и идните активности : средба на македонските партнери на соработката

Преглед на досегашните и идните активности : средба на македонските партнери на соработката

Партнерите од Македонија кои соработуваа во рамките на третата тригодишна програма на Соработката помеѓу Нормандија и Македонија се сретнаа во Скопје на 22 декември 2016 година. 

RSS