Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

28 мар 2016

Соработката Нормандија - Македонија го прослави Денот на Франкофонијата!

Соработката Нормандија - Македонија го прослави Денот на Франкофонијата!

Соработката Нормандија - Македонија го прослави Денот на Франкофонијата заедно со Францускиот институт во Скопје на настанот организиран на 19 март 2016 година во Скопје. Денот на Франкофонијата организиран од страна на Францускиот институт во Скопје имаше разновидна програма во која можеше да најде по нешто за сите љубители на францускиот јазик и култура.

RSS