Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

18 јан 2018

Промоција на монографијата „Манаки - приказна во слики“ во Белград

Промоција на монографијата „Манаки - приказна во слики“ во Белград
Монографијата „Манаки – приказна во слики“ на фотографот Роберт Јанкуловски ќе биде промовирана во галеријата „Артгет“ во Белград на 18 јануари 2018 година.

10 јан 2018

Национална кампања „365 работнички права за младите!“

Национална кампања „365 работнички права за младите!“

Националната кампања „365 работнички права за младите!“ организирана од страна на Коалиција СЕГА официјално започна на 1 јануари 2018 година. 

RSS