Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

23 дек 2016

Преглед на досегашните и идните активности : средба на македонските партнери на соработката

Преглед на досегашните и идните активности : средба на македонските партнери на соработката

Партнерите од Македонија кои соработуваа во рамките на третата тригодишна програма на Соработката помеѓу Нормандија и Македонија се сретнаа во Скопје на 22 декември 2016 година. 

16 дек 2016

Настап на уметнички колектив од Нормандија во Скопје

Настап на уметнички колектив од Нормандија во Скопје
Уметничкиот колектив A.lter S.essio од Нормандија беше дел од настанот Платформ(а) организиран од страна на Локомотива.

12 дек 2016

Регионот Пелагонија ги продолжува активностите во областа на туризмот

Регионот Пелагонија ги продолжува активностите во областа на туризмот

Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион организираше средби со  локалните туристички чинители на 6 и 7 декември 2016 година во Битола.

RSS