Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

25 дек 2017

Официјален извештај од форумот „Европски перспективи за локалната самоуправа“

Официјален извештај од форумот „Европски перспективи за локалната самоуправа“

80 учесници учествуваа на бројни предавања, дебати, обуки и презентации за време на форумот „Европски перспективи за локалните власти“, кој беше одржан од 29 до 31 март 2017 во Битола. Претставници од Делегацијата на ЕУ во Македонија, државни институции и локални власти беа говорители и предавачи на форумот, а Европската асоцијација за локална демократија - АЛДА ги водеше обуките.

RSS