Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

27 мар 2014

Нова етапа на програмата за децентрализирана соработка Долна Нормандија / Македонија

Нова етапа на програмата за децентрализирана соработка Долна Нормандија / Македонија

На 25 март 2014 година, во Скопје се одржа средба на македонските партнери на програмата за децентрализирана соработка меѓу Долна Нормандија и Македонија. Партнерите, Министерства, општини, здруженија на граѓани и институциите кои се вклучени во соработката, ја одбележаа новата етапа на соработка за периодот од 2013 до 2016 година.

RSS