Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

1 апр 2017

Одржан форумот „Европски перспективи за локалната самоуправа“ во Битола

Одржан форумот „Европски перспективи за локалната самоуправа“ во Битола

Од 29 до 31 март во Битола се одржа тридневниот форум „Европски перспективи за локалната самоуправа“, кој собра 80 учесници, претставници од општини, министерства, Центри за регионален развој и граѓански организации.

RSS