Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

24 авг 2017

Публикацијата „Музеј на женски приказни“ го означува крајот на 3-годишен уметнички истражувачки проект

Публикацијата „Музеј на женски приказни“ го означува крајот на 3-годишен уметнички истражувачки проект
Публикацијата „Музеј на женски приказни“, објавена од Локомотива – Центар за нови иницијативи во уметноста и културата, го означува крајот на 3-годишен уметнички истражувачки проект во рамки на Децентрализираната програма помеѓу Долна Нормандија и Македонија.

22 авг 2017

Летниот универзитет на АЛДА организиран во Скопје

Летниот универзитет на АЛДА организиран во Скопје
Универзитетот ФОН беше домаќин на летниот универзитет на АЛДА „Сеќавање и меѓукултурен дијалог“ од 17 до 22 јули, кој беше поддржан од Децентрализираната соработка помеѓу Нормандија и Македонија.
RSS