Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

29 сеп 2017

Битола документирана од браќата Манаки претставена во монографија од Роберт Јанкуловски

Битола документирана од браќата Манаки претставена во монографија од Роберт Јанкуловски
На 29 септември 2017 година, во рамки на меѓународниот фестивал за филм „Браќа Манаки“ во Битола, беше промовирана монографијата „Манаки – приказна во слики“ на фотографот Роберт Јанкуловски. 

25 сеп 2017

Претставата „Шепотењето на Антигона“ прикажана на националниот форум „Граѓаните за промени“

Претставата „Шепотењето на Антигона“ прикажана на националниот форум „Граѓаните за промени“
На 23 септември 2017 година во градскиот парк во Скопје, преку видео проекција беше претставен записот од претставата „Шепотењето на Антигона“ одиграна од младите актери од Дебар и Иф, во рамките на третиот Национален форум „Граѓаните за промени – ден на граѓанските организации“, организиран од страна на Цивика мобилитас.
RSS