Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

1 јун 2015

Учениците од Велес во посета на Долна Нормандија

Учениците од Велес во посета на Долна Нормандија
Од 11 до 17 мај 2015 г. учениците од средните училишта „Кочо Рацин“, „Коле Недлковски“, „Јовче Тесличков“ и „Димитрија Чуповски“ од Велес беа во посета на Долна Нормандија.
RSS