Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

1 јул 2015

Здружението Контрафор започна со проектот „Жените во малите занаетчиски бизниси“

Здружението Контрафор започна со проектот „Жените во малите занаетчиски бизниси“
Здружението Контрафор е еден од новите партнери во рамки на соработката Долна Нормандија/Македонија. 
RSS