Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

10 апр 2015

Соработката на средните училишта од Лизје и Тетово продолжува

Соработката на средните училишта од Лизје и Тетово продолжува
Од 1 до 10 парил 2015 г., учениците од средното училиште од Лизје дојдоа во посета на средното училиште во Тетово.
RSS