Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

10 авг 2015

АЛДА Скопје, домаќин на два волонтери од Франција

АЛДА Скопје, домаќин на два волонтери од Франција
Два волонтери од Франција ќе го извршат својот волонтерски престој во канцеларијата за соработка помеѓу Долна Нормандија и Македонија во Скопје, во рамки на европската програма „ЕРАЗМУС +“. 

10 авг 2015

Младинска размена преку создавање на театарска претстава

Младинска размена преку создавање на театарска претстава
На 3 август 2015 година, во Долна Нормандија започна меѓукултурна размена на осум млади од Дебар и осум млади од градовите Иф и Флери (Долна Нормандија).
RSS