Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

10 сеп 2015

Иван Ивановски на уметничка резиденција во Долна Нормандија

Иван Ивановски на уметничка резиденција во Долна Нормандија

Од 5 до 20 октомври 2015 година, ќе се реализира првата резиденција на македонски ументик во рамки на соработката Долна Нормандија/Македонија.

RSS