Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

11 ное 2015

Конференција на „Биди зелен“ во Францускиот институт во Скопје

Конференција на „Биди зелен“ во Францускиот институт во Скопје

На 11 ноември Францускиот институт во Скопје, во организација на Биди зелен, се одржа конференција за климатските промени како најава за COP 21, меѓународна конференција за заштита на животната средина, која ќе се одржи од 30 ноември до 11 декември 2015 година, во Париз.

RSS