Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

11 апр 2016

Соработка помеѓу Пелагонија и Областа Мон-Сен-Мишел на тема туризам и културно наследство

Соработка помеѓу Пелагонија и Областа Мон-Сен-Мишел на тема туризам и културно наследство

Делегација од Центарот за развој на Пелагонискиот регион ја посети Областа на заливот Мон-Сен-Мишел од 22 до 25 март 2016 година со цел да ги споделат заедничките искуства за активностите спроведени во рамките на нивната соработка на тема туризам и културно наследство. 

RSS