Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

11 јун 2016

Правото на азил, тема на шестото издание на Деновите на компаративното право

Правото на азил, тема на шестото издание на Деновите на компаративното право

Шестото издание на Деновите на компаративното право во Каен беше посветено на правото на азил, како европски предизвик за време на бегаската криза. 

RSS