Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

12 апр 2016

Туристите од Ливаро на прием кај градоначалникот на Берово

Туристите од Ливаро на прием кај градоначалникот на Берово

Импресионирани од убавините на Берово групата од 20 туристи од Ливаро, Франција, денес имаа заедничка средба со градоначалникот на Берово, Драги Наџински, со кој поразговараа за идните можности за соработка. Туристите на Наџински му ја пренесоа својата воодушевеност од она што во изминатите неколку дена го видоа во Берово.

RSS