Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

14 окт 2015

Средба на општините од Долна Нрмандија кои соработуваат со Македонија

Средба на општините од Долна Нрмандија кои соработуваат со Македонија

На 13 октомври 2015 година организацијата Horizons solidaires организираше средба на општините од Долна Нормандија кои соработуваат со Македонија во Иф.

RSS