Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

14 апр 2016

Пријавете се на Универзитет на мирот во Франција!

Пријавете се на Универзитет на мирот во Франција!

Дололку сте заинтересирани за човекови права, меѓукултурни размени и нови искуства не ја пропуштајте оваа исклучителна можност да се пријавите на овогодишниот Универзитет на мирот во Каен.

14 апр 2016

Размена на практики за лековити и ароматични билки помеѓу Нормандија и Македонија

Размена на практики за лековити и ароматични билки помеѓу Нормандија и Македонија

Од 26 април до 1 мај 2016 година, тројца берачи на билки од Македонија ќе отпатуваат во Нормандија, Франција за да развијат соработка со локалните произведувачи на лековити растенија и да учествуваат во нивните активности во  Калвадос и во Орн.

RSS