Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

14 мај 2015

Генерално собрание на АЛДА: 15 години постоење

Генерално собрание на АЛДА: 15 години постоење

На 9 мај во Подгорица, се одржа овогодишното Генерално собрание на АЛДА. АЛДА го прослави својот 15 роденден на Денот на Европа во присуство на членовите, партнерите и пријателите на организацијата.

14 мај 2015

Универзитет на Мирот 2015 : повик за македонски учесници

Универзитет на Мирот 2015 : повик за македонски учесници
Од 6 до 12 јули 2015 во Каен, Долна Нормандија, ќе се одржи Универзитет на Мирот организиран од страна на Меѓународниот Институт за Човекови права и мир од Каен. 
RSS