Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

14 јун 2016

Втора резиденција на македонски уметник во Нормандија

Втора резиденција на македонски уметник во Нормандија

Ана Лазаревска, уметник и фотограф од Македонија беше на 3 неделна уметничка резиденција во Нормандија од 13 јуни до 2 јули 2016 година во Регионалниот културен центар „2angles“ во Флер. 

RSS