Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

14 јул 2015

Универзитетот на мирот 2015: младите дебатираат на темата „Преговори за мир“

Универзитетот на мирот 2015: младите дебатираат на темата „Преговори за мир“
Од 6 до 12 јули, педесетина млади од сите страни на светот, меѓу кои пет учесници од Македонија, се сретнаа во Каен, Долна Нормандија за да дебатираат на темата „Преговори за мир“.
RSS