Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

15 апр 2015

Соработката помеѓу Долна Нормандија и Македонија прослави 10 години!

Соработката помеѓу Долна Нормандија и Македонија прослави 10 години!
На 8 и 9 април 2015 г. партнерите од Македонија и Долна Нормандија прославија 10 години од соработката во Каен. 
RSS