Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

15 сеп 2015

Нов број на Newsletter ДН-МК

Нов број на Newsletter ДН-МК
Соработката Долна Нормандија / Македонија, одново започнува со објавување на месечниот информатор, односно Newsletter. 

15 сеп 2015

Женски приказни – улогата на жената од минатото до денес

Женски приказни – улогата на жената од минатото до денес

Музеј на женски приказни е  проект произлезен од идејата да се истражи, согледа и (ре)афирмира улогата на жената во општествено-политичкиот, социјалниот и семејниот контекст од минатото до денес. 

RSS