Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

16 фев 2016

Децентрализација и обуки: дефинирање на активностите во 2016 година

Децентрализација и обуки: дефинирање на активностите во 2016 година

На 12 февруари 2016 година, во Скопје се одржа средба на институционалните партнери на соработката, посветена на активностите за 2016 година. Оваа година ќе биде посветена на пристап и управување со европските фондови и програми за локалните власти на Нормандија и Македонија, како и за македонските министерства.

16 фев 2016

Кампања „Право на младинско информирање - Информирај се СЕГА!“

Кампања „Право на младинско информирање - Информирај се СЕГА!“

Kампањата за информирање на младите „Право на младинско информирање - Информирај се СЕГА!“ започна на 1 декември 2015 година. Оваа кампања ја започна Коалицијата СЕГА и нејзините членови, информативните центри во Прилеп и Кавадарци, во соработка со Националната агенција за млади и спорт.

RSS