Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

16 апр 2015

Оглас за вработување: Координатор на проект во Каен, Нормандија

Оглас за вработување: Координатор на проект во Каен, Нормандија
Регионалниот совет на Долна Нормандија и Асоцијацијата на агенции за локална демократија (АЛДА) распишуваат оглас за вработување на Координатор на проект за меѓународна соработка.
RSS