Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

16 јун 2015

fff.mk : Почнува осмото издание на Францускиот филмски фестивал во Македонија

fff.mk : Почнува осмото издание на Францускиот филмски фестивал во Македонија
Од 17 до 20 јуни 2015 година во Скопје и Охрид ќе се одржи Фестивалот на француски филм.
RSS