Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

17 апр 2015

АЛДА Скопје ќе ангажира 2 волонтери од Франција

АЛДА Скопје ќе ангажира 2 волонтери од Франција
2 волонтери од Франција ќе престојуваат во Македонија преку АЛДА Скопје во рамки на програмата Еразмус +. 
RSS