Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

17 сеп 2015

Споделување искуства помеѓу занаетчии од Долна Нормандија и Македонија

Споделување искуства помеѓу занаетчии од Долна Нормандија и Македонија
На 16 септември 2015 година се одржа официјален состанок помеѓу двете партнерски организации Контрафор (Македонија) и Savoir-faire and Co (Долна Нормандија) во Регионалнито совет на Долна Нормандија. 
RSS