Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

18 сеп 2015

Соработката Долна Нормандија / Македонија го одбележува денот на заштита на културното наследство

Соработката Долна Нормандија / Македонија го одбележува денот на заштита на културното наследство

Изминатите 10 години, соработката Долна Нормандија / Македонија, заедно со своите партнери и соработници, внимателно ги следи случувањата од областа на културното наследство и работи на неговото зачувување и вреднување.

RSS