Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

19 фев 2016

Претставување на македонската економија во Париз

Претставување на македонската економија во Париз
Агенцијата Бизнис Франс, во соработка со Агенцијата Инвест Македонија организраа средба посветена на економските можности и партнерства помеѓу Македонија и
RSS