Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

19 апр 2016

Претставници од македонските институции во посета на Нормандија на тема: младински активности

Претставници од македонските институции во посета на Нормандија на тема: младински активности
Два претставници од македонските институции задолжени за младински активности ја посетија Нормандија да се запознаат со институциите кои работат со млади во регионот.
Од 17 и 21 април 2016 година тие беа во посета на организацијата „Maison Pour Tous Léo Lagrange“ од Шербур и здружението „AVRIL“, партнери на Коалицијата СЕГА во рамките на проектот „Јавна политика за Млади“.
RSS