Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

19 авг 2015

По стапките на Албер Лондр, незаборавно искуство за младите учесници

По стапките на Албер Лондр, незаборавно искуство за младите учесници

На 15 август 2015 година, по 10 дена во Македонија и 5 дена во Албанија, патувачкиот семинар “По стапките на Албер Лондр” посветен на Источниот фронт за време на Првата светска војна се заврши со многу позитивни импресии од страна на младите учесници како и професионалците кои ги придружуваа.

RSS