Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

2 окт 2015

Ароматични билки: природно наследство и размена на искуства и вештини

Ароматични билки: природно наследство и размена на искуства и вештини
На 2 октомври 2015 г. во Куманово се одржа завршната конференција во рамките на проектот „Ароматични и лековити растенија: вредност на природно наследство“.
RSS