Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

2 ное 2015

Обука „ слобода на изразување и право на приватност на интернет“ во Каен

Обука „ слобода на изразување и право на приватност на интернет“ во Каен

Од 28 до 30 октомври 2015 година во Каен се одржа обука на тема „ слобода на изразување и право на приватност на интернет“ наменета за работници од образованието.

RSS