Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

2 фев 2016

Приватност и слобода на изразување на интернет – подигање на свеста кај младите

Приватност и слобода на изразување на интернет – подигање на свеста кај младите

Од декември 2015 година до февруари 2016 година, беа организирани работилници за подигање на свеста за заштита на приватноста и слободата на изразување на младите на интернет.  Работилниците се одржаа во Македонија, од страна на Метаморфозис.

RSS