Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

2 јул 2016

Mладите од целиот свет и културните права како фактор за мир

Mладите од целиот свет и културните права како фактор за мир

На шеснаесеттото издание на Универзитет на мирот присуствуваа 25 млади од Франција, Русија, Канада, Мароко, Мадагаскар, Гвинеја, Того, Камерун и тројца учесници од Македонија. 

RSS