Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

20 авг 2015

Отворен Младински информативен центар во Кавадарци

Отворен Младински информативен центар во Кавадарци

На 19 август 2015 година, Коалицијата на младински организации СЕГА го отвори младински информативен и советадавен центар во Кавадарци.


RSS