Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

21 мар 2018

Франкофонски фестивал за кратки репортажи за младите новинари

Франкофонски фестивал за кратки репортажи за младите новинари

Организацијата „По стапките на Албер Лондр" и Аудиовизуалниот клуб на Виши оваа година го организираат за прв пат Франкофонскиот фестивал за кратки репортажи во рамките на форумот „Новинарство и општество кој ќе се одржи од 21 до 24 ноември 2018 година во Виши, Франција

RSS