Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

21 јун 2016

Меѓународен семинар за раководење со миграциите во Скопје

Меѓународен семинар за раководење со миграциите во Скопје

На Светскиот ден на бегалците се одржа меѓународниот семинар насловен „Соработка и добро раководење со миграциите во Западен Балкан и во Централно –европските земји“.

RSS