Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

22 окт 2015

Танчерки од Долна Нормандија на Регионалните денови на културата во Пелагонија

Танчерки од Долна Нормандија на Регионалните денови на културата во Пелагонија

Од 15 до 17 октомври 2015 година две танчерки од Долна Нормандија изведоа перформанс за македонската публика за време на Регионалните денови на културата во Пелагонија.

RSS