Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

24 сеп 2015

Француска претстава во Македонскиот народен театар

Француска претстава во Македонскиот народен театар

Во петок, 26 септември 2015 г. француската претстава „Пардон“ ќе го доживее своето прво и единствено претставување пред македонската публика во Македонскиот народен Театар (МНТ). 

RSS