Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

25 јун 2015

Повик за резиценција на визуелен уметник од Македонија во Долна Нормандија

Повик за резиценција на визуелен уметник од Македонија во Долна Нормандија
Центарот за нови иницијативи во уметноста и културата, Локомотива, за прв пат го објавува повикот за уметничка резиденција на визуелен уметник од Македонија во Долна Нормандија.

25 јун 2015

Успешно 8 издание на францускиот филмски фестивал

Успешно 8 издание на францускиот филмски фестивал
Центарот за нови иницијативи во уметноста и културата, Локомотива, за прв пат го објавува повикот за уметничка резиденција на визуелен уметник од Македонија во Долна Нормандија.
RSS