Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

25 авг 2015

Камп за климатски промени во рамки на проектот „Младите за пониски емисии на ЦО2“

Камп за климатски промени во рамки на проектот „Младите за пониски емисии на ЦО2“
Од 17 до 21 август 2015 година, петнаесет млади од Долна Нормандија и Македонија учествуваа на Кампот за климатски промени во Македонија. 
RSS