Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

25 сеп 2015

Земјоделци од Берово во посета на Ливаро

Земјоделци од Берово во посета на Ливаро

Во септември 2015 година, делегација од 6 земјоделци од Берово беа во посета на Областа Ливаро во Долна Нормандија.

RSS